Ciuperci la borcan

de alinutzika in Conserve, 11 Aug 2011 | 29175 vizualizari

 

Ciupercile la borcan se pun in camara si se folosesc la iarna cu mare drag, in salate, tocanite, ciorbe, pizza, etc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete ( eu am pus de padure)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la borcan:

Se curata ciupercile, se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa sa se prajeasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Cand sunt gata, se pun in borcane si apoi se pun la fiert in apa, pana la nivelul capacului. Sunt gata cand apa a scazut aproape la jumatate.

Ciuperci la borcan, un deliciu pentru iarna ce va veni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

RuxyRux, le-am facut poza la inaltime pentru ca si eu stau la inaltime..."....

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

Onesta....asa e.....sunt foarte bune cele neotravitoare.....

vergi 1

14.08.2011, 21:58

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari murati