Ardei si fasole lata la otet

de Constelatialeu in Conserve, 24 Iul 2014 | 3516 vizualizari

 

O particica din recolta,niste ardei care nu ustura,niste fasole galbena lata si cativa ardei usturati....trebuia sa le fac ceva si le-am facut.....

 

INGREDIENTE

  • ardei bulgaresti -nu ustura
  • fasole galbena lata
  • 3-4 ardei usturati
  • otet de 9 grade
  • sare
  • zahar
  • cantitati variabile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si fasole lata la otet:

Curatam fasoalea de moate si o spalam,spalam si ardeii.Alegem ardeii lungi si drepti si ii asezam intr-o sticla cu gatul larg,printre ardei punem si fasole,restul de ardei mai cocosati si curbati ii asezam intr-un borcanel mai mare.In sticla si in borcan,dupa ce am asezat ardeii si fasolea am adaugat 2 lingurite zahar si 2 lingurite sare apoi am turnat otet.Cam asta-i toata filozofia,acum astept sa se acreasca,merg tare bine la o ciorbita delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si fasole lata la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri la borcan