Conopida cu gogosari pentru iarna

de mihaelaM in Conserve, 20 Noi 2011 | 20570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogosari
  • conopida
  • sare
  • zahar
  • piper
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu gogosari pentru iarna:

http://www.bucataras.ro/retete/gogosari-la-otet-26089.html gogosarii o sa ii facem ca in reteta pe care deja am postat-o acum ceva timp in urma.

Conopida o spalam dupa care o rupem in bucatele si o vom aseza in borcan, apoi vom aseza si un rand de gogosari. Punem si condimentele dupa care vom mai pune conopida si tot asa pana vom umple borcanul. O data umplut borcanul vom pune sucul lasat de gogosari, apoi vom mai adauga 1 lingura de sare, 1 lingura de zahar, 50 ml otet si completam cu apa. Punem capacul dupa care sterilizam timp de 15 minute. Scoatem borcanul si il vom acoperi cu o patura pana a doua zi apoi il putem depozita in camara.Foarte bun pt iarna

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu gogosari pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]