Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume

de katty in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2017 | 5151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon brune mari
  • 150 gr crema de branza cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 120 gr amestec de legume congelat(morcov, mazare, ardei rosu,fasole verde, porumb)
  • 1 ou
  • 70 gr cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume:

In uleiul de masline incins punem legumele si le lasam 2-3 minute la foc iute, amestecand usor, cat sa se dezghete si sa se inmoaie usor. Le dam jos si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem branza, oul, legumele, sare, piper, cimbru si 1 lingura de cascaval ras. Scoatem piciorusele de la ciuperci, presaram putina sare in palarii, apoi le umplem cu amestecul format.

Asezam ciupercile intr-o tava pe hartie de copt, presaram deasupra restul de cascaval, apoi le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu sunca si cascaval reteta simpla si rapida