Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume

de katty in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2017 | 6284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciuperci champignon brune mari
  • 150 gr crema de branza cu smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 120 gr amestec de legume congelat(morcov, mazare, ardei rosu,fasole verde, porumb)
  • 1 ou
  • 70 gr cascaval
  • sare
  • piper negru macinat
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume:

In uleiul de masline incins punem legumele si le lasam 2-3 minute la foc iute, amestecand usor, cat sa se dezghete si sa se inmoaie usor. Le dam jos si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron punem branza, oul, legumele, sare, piper, cimbru si 1 lingura de cascaval ras. Scoatem piciorusele de la ciuperci, presaram putina sare in palarii, apoi le umplem cu amestecul format.

Asezam ciupercile intr-o tava pe hartie de copt, presaram deasupra restul de cascaval, apoi le dam la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc usor deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]