A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort Valurile Dunarii

Postat de: Alepaty in Torturi

1. Am inceput prin a incinge cuptorul la 180 de grade C. 2.Se tapeteaza o forma de tort de 20 cm sau chiar 2, daca aveti daca nu faceti pe rand, cum am facut eu.. deci se tapeteaza cu hartie de...Citeste continuarea

Tarta cu praz si branza de capra

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Taiati prazul in rondele fine, tocati marunt ceapa esalota. Rumeniti prazul si esalota in uleiul de masline. Prajiti bine pana cand prazul este gatit. Puneti sare, piper. ...Citeste continuarea

Trandafiri din mere

Postat de: nico_nico in Dulciuri

Merele se spala, se taie in jumatati, se curata de samburi si se taie felii foarte subtiri.Apoi, se pun intr-o cratita, se toarna apa cat sa le acopere si se pun la fiert cu 2 linguri de zahar...Citeste continuarea

Turte cu cartofi

Postat de: sufletista in Sandvisuri

Intr-un bol mai mare, cernem faina, adaugam zaharul, sarea, amestecam, apoi facem o adancitura, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, untura; incepem sa framantam, adaugand treptat apa...Citeste continuarea

Terina rapida de ficat de pui

Postat de: RuxyRux in Ficat

1. Ficateii  se spala, se scurg, se curata de pielite, se trag la tigaie in ulei pana sunt pe trei sferturi facuti, se intorc intre timp de cateva ori. 2. Se pune ceapa tocata alaturi de...Citeste continuarea

Tocanita de caprioara foarte...

Postat de: katty in Mancaruri cu carne

Cum se prepara Tocanita de caprioara foarte frageda si gustoasa Spalam carnea, o curatam de pielite si o asezam intr-un vas. Turnam peste ea vinul, piper, 1 crenguta cimbru, rozmarin, cateva...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu legume

Postat de: silvianart in Porc

Ceapa am calit-o intr-o lingura de ulei, peste care am pus carnea si-am lasat-o 5 min. la foc moderat. Intre timp, am pasat in blender, gogosarul murat, zaharul brun, mustarul, 2 linguri ulei,...Citeste continuarea

Tort cu fructe de padure

Postat de: sufletista in Torturi

Blatul Se mixeaza albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile pe care le-am batut cu uleiul si apa, mixam bine, dupa...Citeste continuarea

Tiramisu reteta fara ou

Postat de: Bunica in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Pregătește cafeaua și las-o la răcit. Când s-a răcit, pune în ea o lingură de Amaretto. Mixează frișca + zahărul pudră până sta...Citeste continuarea

Tort cu visine

Postat de: Bunica in Torturi

Am folosit o tavă de copt dreptunghiulară, cu inel detașabil. Blatul Se mixează ouăle cu un praf de sare si zahărul. Când compoziția stă pe teluri, se scot telurile ....Citeste continuarea

Turta dulce fara miere

Postat de: katty in Dulciuri

Intr-un vas, mixam untul cu zaharul, pelteaua, oul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, cacao si condimentele si framantam un aluat pe care il strangem intr-o bila, il acoperim si il lasam...Citeste continuarea

Tort

Postat de: silvianart in Torturi

Intr-un bol, am mixat 8 albusuri cu un praf de sare, peste care am adaugat 8 linguri de zahar tos, dupa un timp am adaugat si zaharul vanilat. Am pus si galbenusurile pe care le-am mixat la...Citeste continuarea

Tort cu cirese si crema de...

Postat de: sufletista in Torturi

Blat. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, pana ce isi dubleaza volumul, adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare,...Citeste continuarea

Tort din salata de boeuf light

Postat de: ladydi in Salate

Punem la fiert carnea si cartofii intregi si curatati in oale diferite. Dupa ce luam toata spuma de la carne, adaugam ceapa, morcovii si telina. Cand sunt fierte carnea si legumele, le...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si banane

Postat de: VanessaAli in Torturi

Crema: Cu o seara inainte, pregatim compozitia pentru crema (sau cu cel putin 5 ore). Procedam astfel: topim ciocolata complet la bain-marie si turnam peste frisca lichida. Amestecam pana cand...Citeste continuarea

Tarte umplute cu humus cu avocado,...

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Daca aveti naut din conserva cum am avut eu, il puneti la scurs, pana pregatiti celelalte ingrediente. Daca aveti crud, il fierbeti din timp si il lasati sa se raceasca si sa se scurga....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală–...

Postat de: Zamfira in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Pregătim o cafea tare și o lăsăm să se răcească. Adăugăm esențele, migdale și rom. Batem frișca naturală cu mixerul până când...Citeste continuarea

Tarta cu branza dulce

Postat de: ctlina in Dulciuri

Aluatul dulce:   În bolul robotului se toarnă făina, zahărul și sarea. Se amestecă bine.  Se adaugă untul moale taiat în bucăți și se amesteca, pana cand...Citeste continuarea

Turta dulce cu pere

Postat de: ctlina in Dulciuri

Stingeti bicarbonatul cu sucul de lamaie. La robot sau cu un mixer, amestecati ouale intregi cu zaharul. Adaugati mierea, uleiul treptat si crema de mascarpone. Incorporati aromele, laptele,...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si gem de zmeura

Postat de: CameliaComan in Torturi

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaua si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Trigoane cu mere

Postat de: MotanLaOale in Prajituri

Foile de placinta se lasa la decongelat. Merele se spala, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare. Se pun intr-o cratita, se adauga zaharul si se fierb 15-20 minute, amestecand...Citeste continuarea

Tort cu clementine si migdale

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: mixam albusurile impreuna cu praful de sare si zaharul, pana se formeaza o bezea ferma. Adaugam esenta de migdale, mixam pana la incorporare. Adaugam faina de migdale si faina de...Citeste continuarea

Tochitura a la Motan

Postat de: MotanLaOale in Porc

Carnea se taie bucati potrivite. Carnatii se taie la 3 cm si cei grosi felii de 1 cm. Costita se taie cuburi mai mari. Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10...Citeste continuarea

Toba de pasare

Postat de: ladydi in Curcan

Dezosam pulpa si pieptul de pasare si le taiem in fasii lungi si subtiri. Presaram boia, busuioc, sare si piper dupa gust. Adaugam usturoiul pisat si pudra de gelatina si amestecam bine....Citeste continuarea

Tort cu fructe

Postat de: sufletista in Torturi

Prima data, pregatim blatul. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare. Adaugam uleiul,...Citeste continuarea

Tort cu frisca, iaurt si fructe

Postat de: cristinutanicolita in Torturi

Dam drumul la cuptor.  Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adăugăm treptat zaharul, galbenusurile. Punem si faina cu praful de copt amestecând cu o spatula sau lingura de...Citeste continuarea

Tarta cu portocale

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Dam drumul la cuptor.  Tava pentru tarta o ungem cu unt si o tapetam cu faina.  Batem albusul spuma cu un praf de sare. Adăugăm zaharul treptat si mixam pana se topeste....Citeste continuarea

Tort Vasile

Postat de: ancutsa in Torturi

    Blatul: Se separa ouale. Se bat cu mixerul albusurile cu un praf de sare pana se fac spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se intareste spuma. Se adauga...Citeste continuarea

Tarta cu jeleu de mango si crema de...

Postat de: katty in Dulciuri

Pentru blat, separam galbenusurile de albusuri, pe acestea din urma le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare, pana capata consistenta unei smantani groase....Citeste continuarea

Tort cu mere si ananas

Postat de: katty in Torturi

Mixam zaharul si ouale pana isi dubleaza volumul si se albesc. Turnam uleiul, mixand in continuare. Adaugam merele rase, dupa ce le-am decojit, apoi faina amestecata cu praful de copt,...Citeste continuarea

Tort de Craciun

Postat de: privatelaura in Torturi

 Ingredientele trebuie ținute minim o oră la temperatura camerei. Se pornește cuptorul, la 180 grade C.Se pregătesc două forme de copt, cu diametru egal, însă dacă acest lucru...Citeste continuarea

Tarte cu zacusca de ciuperci si bacon

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Taiem feliile de bacon pe jumatate. Tapetam fiecare tarta cu cate jumatate de felie de bacon si o umplem cu zacusca. Decoram cu frunze de patrunjel si servim. Pofta buna! Citeste continuarea

Tort cu crema de lapte condesat

Postat de: sufletista in Torturi

Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, adaugam zaharul  si mixam pana devine o spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile, mixand bine dupa fiecare, adaugam...Citeste continuarea

Tort cu crema de ness si aroma de...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Galbenusurile le batem spuma cu zaharul pana se albesc. Incorporam uleiul, apoi iaurtul. Adaugam faina si praful de copt. Albusurile le mixam cu un praf de sare pana devin spuma....Citeste continuarea

Traistute sarate umplute cu crema...

Postat de: ladydi in Aperitive / Garnituri

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele.Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem 1/2 lingurita de umplutura,...Citeste continuarea

Traistute dulci umplute cu...

Postat de: ladydi in Dulciuri

Taiem aluatul in patratele pe care le intindem cu sucitorul. Punem cateva bucatele de ciocolata cu menta si cateva seminte de dovleac, apoi unim marginile opuse ale patratului si presam...Citeste continuarea

Tort cu aroma de cafea si crema de...

Postat de: aliliana in Torturi

Blat:  Zaharul, cacaua, praful de copt se amesteca bine. Peste aceastea, se adauga apa fiarta, se omogenizeaza si se pune pe foc. Se lasa sa fiarba, dupa care se da la rece. Se adauga cafeaua...Citeste continuarea

Tort cu nuca si crema de ciocolata...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Blatul:  Galbenusurile celor 3 oua se amesteca cu 25 de grame de zahar si se amesteca pana ce devin o crema, peste care se adauga coaja de lamaie.  Albusurile (de la cele 3 oua si...Citeste continuarea

Tort 2017

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat, topim ciocolata cu untul. Lasam sa se raceasca. Mixam albusurile spuma cu zaharul. Separat, mixam galbenusurile cu praful de sare. Peste galbenusuri, adaugam ciocolata topita cu...Citeste continuarea

Tarta aperitiv

Postat de: Geanina87 in Aperitive / Garnituri

Batem ouale si laptele, adaugam faina si praful de copt in ploaie si amestecam cu un tel. Urmeaza branza, carnea si maslinele taiate marunt, ciupercile, ceapa si ardeiul maruntit. Condimentam si...Citeste continuarea

Tort Feerie de An Nou

Postat de: Ina in Torturi

Pentru inceput pregatim piersicile aromate: Scurgem siropul de la doua borcane de compot de piersici , iar fructele le tocam cubulete.  Punem cubuletele de piersici intr-o cratita si...Citeste continuarea

Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat  aici . Pasta de ciuperci: Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui...Citeste continuarea

Tarte aperitiv cu pasta de ton

Postat de: Ina in Aperitive / Garnituri

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat aici. Pasta de ton : Punem ingredientele (mai putin castravetele) intr-un blender si pasam pana obtinem o pasta omogena cu care...Citeste continuarea

Tort cu crema de unt, mascarpone si...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Intr-un bol se pun ouale si se mixeaza cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se continua mixarea timp de 8-10 minute, pana isi tripleaza volumul si devine o compozitie cremoasa. Faina...Citeste continuarea

Tort 26

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaua si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...Citeste continuarea

Tort 23

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Am folosit o forma de tort cu dimensiunea de 28 cm. Am pregatit blatul cu o zi inainte, se taie mult mai bine a doua zi. Albusurile cu un praf de sare le mixam bine. Galbenusurile cu zaharul...Citeste continuarea

Tort egiptean

Postat de: Ina in Torturi

Blat :  Prajim nucile si le macinam la robot.  Batem albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul, apoi faina si nuca macinata.  Punem amestecul intr-o forma de...Citeste continuarea

Tort cu nuca de cocos

Postat de: Oana in Dulciuri

Incalzeste cuptorul la 180 de grade. Pregateste o tava detasabila de tort de 23 cm, unge-o cu ulei si pune o foaie de copt ca sa nu se lipeasca blatul Mixeaza...Citeste continuarea

Tort Pavlova cu ciocolata

Postat de: Bucataras in Torturi

1.       Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr de albusuri ( 5 albusuri), mai intai cu o treime din...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru aluat : aveti nevoie de unt gras, calitativ, de la frigider. Se taie untul in cuburi, se pune in bolul robotului de bucatarie. Se adauga faina, zaharul, praful de sare. Se mixeaza...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]