Tocanita de iepure la cuptor

de oanapl in Iepure, 25 Ian 2017 | 8928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure
  • 1 pahar vin rosu
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • patrunjel verde
  • 1 foaie de dafin
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure la cuptor:

Speli iepurele transat si il asezi intr-un vas yena (sau de lut) uns cu putin ulei. Stropesti carnea cu ulei si adaugi ceapa tocata pestisor, usturoiul taiat feliute, patrunjelul tocat marunt, foaia de dafin si morcovii dati pe razatoarea mare. Condimentezi cu sare si piper, atat carnea, cat si legumele.

Torni vinul rosu (de calitate) si acoperi vasul cu capacul si il introduci in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru o ora. Dupa o ora, torni sosul de rosii sau rosii maruntite bine si introduci vasul (acoperit) pentru inca o ora la cuptor.

 

Va rezulta o friptura frageda si delicioasa pe care o poti servi alaturi de legume sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]