A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Postat de: merisor67 in Aperitive / Garnituri

Lasam foaia de aluat sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi o portionam in patru parti egale. In patru forme de minitarte, tapetate cu hârtiuțe de brioșe, așezăm aluatul de...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de curcan in...

Postat de: Monica1997 in Curcan

Pregatire chiftelute: Pasul1 : Carnea tocata se pune intr-un bol . Pasul2: Separat intr-un vas batem ouale cu un praf de sare,cu faina si le adaugam peste carne. Pasul3: Amestecam...Citeste continuarea

Cannelloni cu sos bechamel

Postat de: eumimi in Porc

Foile de cannelloni se pun in apa fiarta si se lasa conform instructiunilor ( eu le-am lasat cam 10 minute pe fiecare). Se prepara compozitia de carne : 1 capa si 1-2 graunti de usturoi taiate...Citeste continuarea

Ciocanele in sos de mustar

Postat de: eumimi in Pui

Se amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita. Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu...Citeste continuarea

Crema de zahar ars cu nuca si stafide

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai ne pregatim ingredientele, sa le avem la indemana. Intr-o craticioara punem 8 linguri d ezar si il punem pe foc sa se caramelizeze, grija mare sa nu-l ardem ca devine amar. Eu am folosit...Citeste continuarea

Cozonac evantai cu mere

Postat de: momo121 in Dulciuri

       Prima data facem alautul: Drojdia o dizolvam intr-o lingurita de zahar si cand a devenit o pasta o rasturnam in bolul in care am pus faina, lasam 10 minute...Citeste continuarea

Coaste de porc la cuptor

Postat de: momo121 in Porc

         Spalam coastele cu apa rece si le stergem cu servetele de bucatarie, apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei....Citeste continuarea

Carne de porc in vasul roman cu...

Postat de: sebirizescu in Porc

Feliile de carne se condimenteaza pe ambele parti,se pun in vasul roman se stropesc cu ulei de masline si se acopera cu apa. Se pune capacul peste vasul roman si se da la cuptor pentru 30...Citeste continuarea

Chiftele din carne de pui

Postat de: MotanLaOale in Pui

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine. Ceapa se curata si se da pe razatoarea cu ochiurile cele mai mici. Mararul se toaca marunt. Usturoiul se piseaza. Intr-un castron se...Citeste continuarea

Ciorba de post cu cartofi si vegetale

Postat de: simona72 in Ciorbe

Se pune uleiul la incins intr-o oala, adaugam ceapa verde taiata rondele si morcovul taiat si el de asemenea tot rondele. Lasam la calit 2-3 minute. Adaugam apa fierbinte si lasam sa fiarba 10...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi si avocado

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Ne iese papa bun pentru 5 persoane! Se curata avocado si se amesteca cu cartofii, se zdrobesc cu telul de piure, se adauga pe rand, laptele, branzeturile, ouale, pesmetul, turmericul, sare dupa...Citeste continuarea

Chifle graham

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Piine

Mai intai pregatim maiaua din drojdie, o ligurita de zahar, doua linguri de faina si putina apa calduta. Amestecam bine si lasam sa creasca. Intr-un vas punem faina graham si faina alba, le...Citeste continuarea

Ciorba de miel reteta

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Capul de miel; se spala bine si se pune la fiert  3apa [ sa-l acopere bine ] . Se aduga ,otet , foi dafin si boabe de piper . Fierbeti bine capul de miel tim de o ora .Din cand...Citeste continuarea

Chec cu citrice

Postat de: AndrutzaP in Prajituri

Preincalzitit cuptorul la 180 grade celsius. Cele 2 tavi de chec tapetati-le cu hartie de copt.    Untul la temperatura camerei, se mixeaza cu 200 grame zahar si cu zaharul vanilat....Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: AndrutzaP in Aperitive / Garnituri

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade. Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un...Citeste continuarea

Chec aperitiv cu verdeturi, spuma...

Postat de: privatelaura in Aperitive / Garnituri

Se pregateste o forma de copt, pentru chec, dar mai mica. Daca aveti o forma de chec mai mare, recomandat ar fi sa dublati cantitatile. Se tapeteaza cu hartie de copt, astfel se va scoate mai usor...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu garnitura de...

Postat de: Monica1997 in Mancaruri de post

Pregatire cartofi: Pasul 1; Curatam cartofii, ii spalam si-i punem la fiert in apa cu sare. Pasul 2: Curatam ceapa si morcovul, ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea cu orifici...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de curcan

Postat de: Monica1997 in Curcan

Pasul1 : Carnea tocata se pune intr-un bol. Pasul2; Separat intr-un vas batem ouale cu un praf de sare,cu faina si le adaugam peste carne. Pasul3; Amestecam carnea cu ouale batute,adaugam...Citeste continuarea

Clatite inimoase

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

  Se mixeaza ouale cu un praf de sare( 30 sec) apoi cu zaharul, vanilia, coaja de portocala jumatate din cantitatea de  lapte, amidonul, faina, praful de copt, cealalta jumatate din...Citeste continuarea

Cea mai buna reteta de negresa...

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Preparare Cea mai buna reteta de negresa pufoasa de post Amestecam intr-un bol zaharul, apa, uleiul si esenta de rom. In alt bol amestecam faina, praful de copt si cacaua. Turnam...Citeste continuarea

Crema de zahar ars

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se caramelizeaza 250 g de zahar intr-o cratita larga si se ung peretii acesteia cu el. Ouale, praful de sare si restul de zahar se pun intr-un...Citeste continuarea

Ciuperci cu pasta de carnati

Postat de: gurita_ta2005 in Porc

Pasta de carnati se pune in tigaie cu ulei de masline si usturoiul lasat intreg,se lasa putin sa se "prajeasca",se faramiteaza,se acopera cu apa,lasand la foc potrivit sa fiarba. Cand...Citeste continuarea

Chiftelute cu de toate, la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Mai intai pregatim toate ingredientele, curatam cartofii si ii dam pe razatoarea mica, apoi curatam morcovii si ii dam pe razatoarea mica. Ceapa verde si leurda le taiem marunt, taiem si maraul...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu bors

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Pentru inceput spalam carnea si o punem la fiert in cca 4 l apa si un pic de sare. Avem grija sa adunam spuma formata. Lasam sa fierba cca 1 ora ( fiind vitel carnea este foarte cruda). Dupa ce a...Citeste continuarea

Cosulete umplute

Postat de: caroline in Dulciuri

Capsunile le spalam si le stergem cu un servet de hartie.  Ciocolata o rupem bucati si o topim la foc mic impreuna cu laptele,amestecand continuu , dupa care o lasam sa se raceasca putin...Citeste continuarea

Cartofi noi la tigaie cu bacon si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se taie cartofii in jumatati. Se fierb in apa sarata, 8-10 minute.  Se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se usuca cu un prosop din hartie.  Se taie baconul fasii si se...Citeste continuarea

Cartofi crocanti cu crema de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Se taie cartofii in batoane. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc mediu. Se adauga cartofii in ture si se prajesc pana devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie si se lasa la racit. Se...Citeste continuarea

Ciorba de legume la slow cooker...

Postat de: timea in Slow Cooker

Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer. Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l...Citeste continuarea

Chec din albusuri cu cacao si...

Postat de: momo121 in Dulciuri

      Albusurile le batem cu putina sare si zaharul pana se topeste tot zaharul, adaugam esentele, uleiul si faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, mixam totul pana la...Citeste continuarea

Carne de porc cu legume la slow...

Postat de: MotanLaOale in Slow Cooker

Legumele se curata si se spala. Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien. Cealalta jumatate se marunteste in robot. Carnea se taie cuburi potrivite. Se pune in vasul slow...Citeste continuarea

Crispy chicken

Postat de: eumimi in Pui

Se taie aripioarele de pui de la fiecare incheietura. Varful se arunca, se folosesc doar cele 2 parti mai mari.Fulgii de porumb se sfarama, dar foarte putin, nu trebuie sa fie pasati complet. Se...Citeste continuarea

Ciorba de pui " a la grec"

Postat de: eumimi in Ciorbe

Mai intai taiem ceapa juienne, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem impreuna la calit in ulei incins in cratita in care facem ciorba.Le lasam 7-8 minute la calit, dupa care adaugam...Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de fasole boabe

Postat de: MotanLaOale in Ciorbe

Fasolea se alege si se pune la inmuiat in apa rece de seara pana dimineata. Scaricica se taie fasii. In oala sub presiune se pune la fiert fasolea cu afumatura si un praf de sare pentru 1...Citeste continuarea

Ciorba de fasole acrita cu corcoduse

Postat de: AndrutzaP in Mancaruri de post

Fasolea se pune la fiert in oala sub presiune. Timpul de fierbere difera in functie de fasole.  Separat, puneti la calit ceapa, ardeiul si morcovul. Dupa ce aceastea s-au calit, turnati...Citeste continuarea

Clatite cu nuca macinata in compozitie

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Intr-un castron cernem faina, adaugam praful se sare, nuca macinata,ouale,zaharul si uleiul, incepem sa amestecam si sa diluam cu laptele si apa minerala. Punem tigaia de clatite pe foc sa se...Citeste continuarea

Chiftele de conopida

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Conopida se pune la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute,cand este bine fiarta se scurge si se paseaza cu o furculita,o lasam intr-o strecuratoare sa se raceasca si sa se scurga bine zeama....Citeste continuarea

Clatite verzi si crema de cocos

Postat de: Satisfyyourcravings in Dulciuri

Se amesteca toate ingredientele pentru clatite cu ajutorul unui blender pana devine o compozitie pentru clatite, foarte lichida. Se mai adauga apa daca este nevoie.  Se acopera si se lasa...Citeste continuarea

Ciorba de post cu ... afumatura si...

Postat de: Mutulica in Supe/Ciorbe

Fie postul cat de greu,  baconul afumat ( pus la prajit pentru a insufleti un pic searbada ciorba de post) nu a facut rau la nimeni si poate ca a alungat dracii din mintea celor care au ajuns...Citeste continuarea

Clatite Americane

Postat de: DeliciidelaM in Dulciuri

1. Intr-un bol puneti cele 2 oua intregi, adaugati praful de sare si zaharul, mixati pana se dizolva tot zaharul. 2. Adaugati uleiul si apoi laptele, amestecati si cerneti faina impreuna cu...Citeste continuarea

Chiftele de broccoli cu parmezan

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie. Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert. Morcovul il...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca de novac

Postat de: Monica1997 in Ciorbe

Pasul1: tocam cubulete ardeiul, ceapa, albitura si morcovul lesandu-le la fiert impreuna cu sarea si piperul. Pasul2:Dupa ce acestea au fiert adaugam rosia tocata cubulete impreuna cu borsul....Citeste continuarea

Cod bacalhau cu cartofi si ardei copti

Postat de: cristeena20 in Peste

Alegem doua bucati groase de cod bacalhau (codul care a fost sarat si uscat, apoi inmuiat in apa rece pentru 2-3 zile, schimband mereu apa). Eu am avut gata inmuiate in apa si congelate, deci...Citeste continuarea

Ciorba de sfecla rosie ca la...

Postat de: susu in Mancaruri de post

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si usturoiul apoi capia cu morcovul apoi urmeaza orezul si sfecla cu radacinoasele. Punem vreo 3 l...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: AndrutzaP in Ciorbe

Pulpele de pui taiate cubulete, se pun la fiert. In paralel, legumele se curata si se taie cubulete. Carnea se spumeaza foarte bine la inceput, in asa fel incat apa sa fie curata. Cand s-au...Citeste continuarea

Ciuperci umplute

Postat de: cristeena20 in Aperitive / Garnituri

Ciupercile le alegem medii, nu foarte mici, dar nici prea mari. Eu am luat ciuperci maronii dar sunt foarte bune si cele champignon. Le spalam si le uscam bine cu un servet de hartie. Le scoatem...Citeste continuarea

Ciuperci si broccoli in sos de soia

Postat de: mirela0911 in Mancaruri de post

Pentru inceput pregatim toate ingredientele pentru a le avea la indemana, deoarece se lucreaza foarte repede, la foc iute si timp scurt. Brocoli se rupe in buchetele mici si se spala bine....Citeste continuarea

Chiftele de cartofi si varza de...

Postat de: Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri

Se curata, taie si fierb cartofii in apa sarata, 15-20 de minute.  Intre timp, se toaca varza cat mai fin.  Se scurg cartofii si se transforma in piure. Se adauga intr-o tigaie si...Citeste continuarea

Cuburi aperitiv cu urzici, crema de...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Pentru blat: Ouăle se separă în două boluri separate. Peste cele 6 gălbenușuri se adaugă, uleiul, piureul de urzici (urizicile curățate se fierb în apă cu sare, apoi se...Citeste continuarea

Cartofi copti cu fistic si sos de...

Postat de: andaoana in Mancaruri de legume

Cartofii i-am curatat de coaja si  spalat in apa rece. Eu i-am taiat in patru pe lungime si i-am pus la uscat pe prosoape de hartie (este foarte important sa nu fie uzi cand ii punem in...Citeste continuarea

Cupcakes cu crema de unt si bezea...

Postat de: Meea in Dulciuri

   Pregatim briosele: Intr-un bol mixam oul,zaharul,laptele si untul topit pana cand zaharul s-a topit.Adaugam apoi si faina,praful de copt,cocosul si vanilia si amestecam. Punem...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]