Chec bicolor

de Catalina L in Dulciuri, 15 Apr 2016 | 2915 vizualizari

 

Un dulce rapid, preferat de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt
  • 125 g de zahăr
  • 3 masuri de făină (folositi paharul de iaurt)
  • 60 g unt moale
  • 2 oua
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 linguri de Nuttela sau alta crema de ciocolata
  • pepite de ciocolata albe si negre
  • vanilie pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.

Intr-un bol se bat ouale, se adaugă zahărul si se bat cu un tel pana se albesc.

Puneți iaurtul, untul moale și  amestecati bine.

Se adauga faina si praful de copt și se amestecă bine.

Se imparte preparatul obtinut în 2.

In jumatate de compozitie adaugam vanilia iar in cealalta jumatate crema de  ciocolata.

Se amestecă fiecare preparat.

Intr-o tava de chec unsa se toarnă cele  2 preparate alternand culorile .

Se da la cuptor timp de 40-45 minute.

Am pus pepitele de ciocolata deasupra dupa 20 de minute de copt.

Demulati si lasati sa se raceasca pe un grill. Taiati felii si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

16.04.2016, 11:33

multumesc la toti, f usor de facut

Gherca Daniela 1

18.04.2016, 08:27

bun, bun!

mirela0911 1

18.04.2016, 20:55

Ce bun e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor