Chec bicolor

de gabrielasfechis in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 3725 vizualizari

 

Ca la bucatarasi acasa
Ideea asta mi-a venit intr-o noapte, in timp ce ii dadeam la pitic sa manance :))
Cred ca ouale erau de casa, ca in loc de albastru mi-a iesit verde :D :))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 7 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 gr faina
  • jumatate plic de praf de copt
  • colorant alimentar rosu si albastru
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Separam ouale. Mixam albusurile cu zaharul bine, apoi adaugam pe rand galbenusurile si amestecam de sus in jos, cu o lingura de lemn pana la omogenizare.

Adaugam faina si praful de copt pe rand, in timp ce amestecam sa se incorporeze bine.

La final, impartim compozitia in doua si intr-o jumatate, adaugam colorant rosu, iar in cealalta, colorant albastru.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam prima data compozitia rosie, apoi cea albastra si dam la cuptor pana se coace .

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

Tort Pina Colada (cu ananas)

de RODIMUR 8

pe 01.09 la 15:58

Brioșe cu Oreo - Răsfățul dulce și rapid

pe 01.09 la 12:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu mere, scortisoara si sirop de artar