MASINA DE PAINE
05.03.2010 / 09:53
Citeaza
Ce-i aici maaa? Iar se lasa cu iubire?
Adinuta sa stii ca si eu "te ai lav iu"
05.03.2010 / 11:40
Citeazaela a spus:
daca iubirea trece prin stomac,noi am ajuns de la paine la iubire
Ce tot atata paine? Painea ingrasa, iubirea iti da aripi.
05.03.2010 / 11:48
Citeazamiha a spus:
Ce tot atata paine? Painea ingrasa, iubirea iti da aripi.
nu iubirea,red bull iti da aripinu ai vazut ca asta ne invata la tv?
05.03.2010 / 12:07
Citeazaela a spus:
cand intra in joc gospodina crizata trebuie sa te astepti la orice,eu m-am amuzat de minune cu ea in ultima vreme,citeste la colt pt cei care nu au somn ce discutii am avut noi doua eu ma mir cum de nu au observat fetele de cata vreme ai disparut.am crezut ca ai plecat cu Alex de atunci nu te-am mai auzit pe aici,parca.ah,am uitat de Miha,nici cu ea nu imi este rusineeee cu noi prin preajma,e prapad
ele,nu inteleg"gabi,adica gospodina crizata"cum vine asta?eu sunt gabi,gospodina crizata e dany,actuala GDC.NU INTELEG NIMIC.
Recomandari pentru tine si casa ta
05.03.2010 / 12:38
Citeazagaby_d a spus:
ele,nu inteleg"gabi,adica gospodina crizata" cum vine asta?eu sunt gabi,gospodina crizata e dany,actuala GDC.NU INTELEG NIMIC.
in graba am incurcat borcanele...adica numele,gata,am schimbat,dar erai si tu in combinatie
05.03.2010 / 22:54
Citeaza
mai, mai de vesele mai sunteti...se vede ca sunt multe fete tinere pe aici
05.03.2010 / 23:45
Citeazadiana_k a spus:
mai, mai de vesele mai sunteti...se vede ca sunt multe fete tinere pe aici
chiar tinere nu mai suntem dar sufletele sigur
06.03.2010 / 10:47
Citeaza
ai mare dreptate, va doresc sa aveti sufletele tinere si la 100 de ani. stii cum se zice primii 80 sunt mai grei...restul e flaore la ureche..
10.03.2010 / 17:29
Citeaza
mai aici nu se discuta despre masina de facut paine? are dreptate miha ca painea ingrasa ,chiar e amuzant aici la voi! chiar imi place!
29.05.2010 / 16:11
Citeaza
Trebuie sa merg la celelalte pagini....
Voiam sa vad ce spuneti despre masinile de paine dar vad ca aici e mare veselie si iubire !!!
Felicitarile mele fete dragi si tinerele !!!
Cred ca ar trebui( daca nu este) deschis un topic nou pentru discutii...ceva de genul:" De vorba la o cafea"
Ce ziceti ?
29.05.2010 / 16:27
Citeaza
Am citi ce ati scris despre masinile de paine cele aveti...
Eu am de doi ani si ceva o masina NIMBUSZ pe care am dat atunci 2.000.000 lei. Sunt mai mult decat multumita de ea. Fac paine la 2-3 zile , am framantat si aluatul de cozonac , de pizza sau de chifle in ea si sunt foarte multumita.
Am facut si chec in ea , l-am si copt si ne-a placut foarte mult.
Face si gem dar inca nu am facut in ea,ca oricum face o cantitate destul de mica...
Oricum daca vreti sa va luati masina de paine , ar fi bine sa tineti cont de 3 lucruri:
1- sa aiba puterea mai mare de 800 W
2- sa aiba doua brate de framantat
3- sa faca painea mai mare de 1 kg( mai mica se poate programa)
Si masina mea indeplineste aceste trei lucruri si nu as da-o pentru nimic in lume...
[URL=http://img576.imageshack.us/i/mp3v.jpg/][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/8404/mp3v.jpg[/IMG][/URL]
30.05.2010 / 17:10
Citeaza
Cartea aceasta este pentru cccris, asa-i ?
Putem sa ne bagam si noi ...nasul, asa-i ?