de la ce varsta va place sa bucatariti?
05.02.2010 / 22:24
CiteazaAdinuta a spus:
eu incep sa ma cam simt ca o oaie super neagra: am aproape 25 si nu ma grabesc sa ma marit. E de rau?
Eu cand m-am maritat aveam 24. Cu bataie lunga pe 25.
As vrea sa pot da timpul inapoi si sa mai am dilema: ma marit sau nu ma marit?!
05.02.2010 / 22:41
Citeaza
eu m-am casatorit la 19 ani,imediat a venit si bebe...dar de bucatarit nici nu voiam sa aud...
a inceput sa imi placa bucatareala pe la 22 ani...saracul meu sotz din cartofi prajiti nu il scoteam
06.02.2010 / 06:27
CiteazaOana a spus:
Pai ce e aici? de la ce varsta va maritati sau de la ce varsta bucatariti?
))))))
06.02.2010 / 10:40
Citeaza
Sa inteleg ca asociati bucataritul cu maritisul ? Gresit ! Eu m-am maritat la 21 de ani si m-am apucat de bucatarit serios dupa 30.
06.02.2010 / 13:48
Citeaza
Deci m-am hotarat: NU ma mai marit! si Angelina are vreo 6 copii cu Brad si nu e maritata plus sfaturile voastre... m-ati luminat, hehe!
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
06.02.2010 / 14:29
CiteazaAdinuta a spus:
Deci m-am hotarat: NU ma mai marit! si Angelina are vreo 6 copii cu Brad si nu e maritata plus sfaturile voastre... m-ati luminat, hehe!
06.02.2010 / 22:58
CiteazaAdinuta a spus:
Adinuta, de ce sa te mai mariti daca deja iti place sa bucataresti? Hai ca glumesc. Sa stii ca atunci cand esti mai tanar te mariti fara sa te gandesti. La maturitate incepi sa-ti faci planuri si ganduri.
14.02.2010 / 12:41
Citeaza
Buna,eu sunt noua pe aici,dar imi place acest forum.Primele incercari au fost in scoala primara,atunci se faceau ore de gospodarie.Apoi m-am apucat serios de bucatarie cand m-am maritat.Am stat la soacra o perioada si nu ma prea impacam cu mancarea pregatita de ea.Asa ca,am luat taurul de coarne si la treaba.
15.02.2010 / 22:59
Citeaza
f simpatica, de voie, de nevoie, ai invatat ... Intrebare: soacrei ii placea mincarea gatita de tine?
16.02.2010 / 00:23
CiteazaBucataras a spus:
f simpatica, de voie, de nevoie, ai invatat ... Intrebare: soacrei ii placea mincarea gatita de tine?
Sigur ca ii place,chiar a preluat de la mine cate ceva.
11.02.2011 / 15:05
Citeaza
Nu stiu daca mi-am dat seama ca imi place bucataria la varsta de 3-4 anidar tin minte vag, dar si ca mi-a spus mama, ca atunci cand facea ardei umpluti eu ma suiam cu fundul pe masa si umpleam ardeii, dar ii umpleam nu gluma, de bucatarit de-a binelea am inceput acum 5 ani si ceva