de la ce varsta va place sa bucatariti?
04.02.2010 / 10:50
Citeaza
Pe mine m-a determinat blogosfera sa gasesc, inclusiv Bucataras. Ce mi-am spus: daca el e asa mic si uratel, eu de ce nu as putea?
Sotul imi spune in gluma: tu iti dai seama cati ani am inghitit eu in sec?
04.02.2010 / 10:58
Citeazadanygospodina a spus:
Pe mine m-a determinat blogosfera sa gasesc, inclusiv Bucataras. Ce mi-am spus: daca el e asa mic si uratel, eu de ce nu as putea? Sotul imi spune in gluma: tu iti dai seama cati ani am inghitit eu in sec?
04.02.2010 / 11:50
Pe mine m-a determinat blogosfera sa gasesc, inclusiv Bucataras. Ce mi-am spus: daca el e asa mic si uratel, eu de ce nu as putea? Sotul imi spune in gluma: tu iti dai seama cati ani am inghitit eu in sec?
04.02.2010 / 12:06
05.02.2010 / 12:15
Citeaza
Foarte tare, Dany!
@ Ionix, Doamne, nasol si la voi cu tigaia!! La mine atunci nu a fost vina mea, habar nu aveam eu de garnituri sau alte alea...am inchis regulamentar oala si...buuum! horror! eu nu m amuz nici acum de faza aia, ma ia cu fiori cand ma gandesc!
Apropo, eu tot la 23 de ani m-am maritat
Recomandari pentru tine si casa ta
05.02.2010 / 14:33
Citeazagaby_d a spus:
toate la 23?maaama ce v-ati grabit..io la 24
eu incep sa ma cam simt ca o oaie super neagra: am aproape 25 si nu ma grabesc sa ma marit. E de rau?
05.02.2010 / 16:16
CiteazaAdinuta a spus:
eu incep sa ma cam simt ca o oaie super neagra: am aproape 25 si nu ma grabesc sa ma marit. E de rau?
nu Adinutza,nu-i de rau.nici io nu m-as mai grabi))).e frumos dar si greu uneori.punctez UNEORI
05.02.2010 / 16:50
CiteazaAdinuta a spus:
nu-i rau, o faci cand simti ca-i momentul...
eu eram iubita sotului meu de vreo 7 ani... asa ca, ne-am luat . eu inca eram la facultate cand ne-am casatorit si saracu' m-a crescut mai mult
05.02.2010 / 17:13
Citeazaionix a spus:
nu-i rau, o faci cand simti ca-i momentul... eu eram iubita sotului meu de vreo 7 ani... asa ca, ne-am luat . eu inca eram la facultate cand ne-am casatorit si saracu' m-a crescut mai mult
tot 7ani si io.am spart oglinzi?))
05.02.2010 / 21:54
Citeaza
Eu am fost doar prietena cu sotul, tot sapte ani. PE urma, am ars etapele, din 9 in 9 luni! Bine, una vroia dupa sapte, da am linistit-o cu injectii. Si-o bagat mintile in cap si a iesit ca tot omu normal afara.
05.02.2010 / 22:12
Citeaza
Pai ce e aici? de la ce varsta va maritati sau de la ce varsta bucatariti?
05.02.2010 / 22:20
Citeaza
Ai dreptate, Bucataras, si pentru noi varsta optima era 30. Mai intai cariera si apoi copiii.
Numai ca 30 a devenit varsta optima pentru bucatarit! Vezi, Oana, am terminat intr-un termen culinar, nu matrimonial!
05.02.2010 / 22:24
Citeaza
@Adinuta, nu-i e rau, e foarte bine, doar e putin pana ce Sf.Valentin vine. Sa stii ca se nasc tot mai multe Balante si Scorpioni. Si anul acesta e bun pentru procreere.