modules/forum/post.tpl

Produse refurbished

12.01.2010 / 11:07

Nick: crisad
Bucataras incepator
Bucataras din: 27.08.2009
Retete: 28
Scrie-i mesaj privat

am achizitionat acu ceva timp o masina de paine comandate pe net de pe un site cu produse refurbished  si sunt foarte multumita de raportul calitate pret si acum astept sa-mi vina un set de tigai tefal la inceput eram putin reticenta dar masina de paine arata ca  noua  .ati incercat tipul asta de produse ?

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 14.01.2010 23:37:59

Citeaza

12.01.2010 / 13:29

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 929
Scrie-i mesaj privat

produs refurbished / Anumite magazine din Vest ofera cumparatorilor garantia inapoierii contravalorii produselor cumparate timp de 7-30 de zile din momentul cumpararii. Unii cumparatorii profita de acest avantaj folosind produsele o perioada scurta si apoi inapoindu-le. Aceste produse sunt verificate, testate si reimpachetate si poarta denumirea de produse refurbished.

ce marca e masina achizitionata?

Citeaza

12.01.2010 / 14:18

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

e marca  DeLonghi

Citeaza

12.01.2010 / 15:00

Nick: ela
Bucataras senzational
Bucataras din: 02.01.2010
Retete: 424
Scrie-i mesaj privat

crisad a spus:

e marca  DeLonghi

marca o gasesti si la METRO,poti prinde oferte bune

Citeaza

12.01.2010 / 23:59

Nick: anaiordan
Bucataras incepator
Bucataras din: 01.05.2009
Retete: 24
Scrie-i mesaj privat

sa stii ca e marca buna DeLonghi...eu aici in Grecia de la ei am aparatele de aer conditionat...si in plus am vazut-o destul de mult in magazine si am auzit opinii bune despre ea...

in legatura cu produse refurbished...parerea mea...why not....cred ca unele sunt bune, iar altele nu..oricum au garantie in general jumate din cat are un produs nou...si astea refurbished de multe ori sunt cu o zgarietura cu carcasa putin lovita...sau sunt unii care pur si simplu s-au razgandit si le-au dus inapoi...se practica tare mult asta in afara

eu stiu un site unde are produse de genul asta...si are si magazin langa magazinul obor in bucuresti, dar fac si livrari...cauta si tu pe google ca nu pot sa iti dau aici linkul..sa nu fac reclama...daca il vrei da-mi un pm...

Citeaza

13.01.2010 / 10:50

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

de pe acel site am comandat si stiu ca au si magazin de prezentare .au mai comandat si niste amici de pe acest site si sunt multumiti de produse.

Citeaza

13.01.2010 / 17:49

Nick: Catalin
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.01.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

Care site? Pune link-ul aici, nu-i nici o problema

Citeaza

13.01.2010 / 20:50

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

13.01.2010 / 22:12

Nick: Catalin
Bucataras incepator
Bucataras din: 10.01.2009
Retete: 1
Scrie-i mesaj privat

A, da, il stiu. Da' n-au si electrocasnice mari (frigidere, masini de spalat, d-astea)

Citeaza

14.01.2010 / 14:29

Nick: PapaBun
Bucataras incepator
Bucataras din: 07.04.2009
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

"Anumite magazine din Vest ofera cumparatorilor garantia inapoierii contravalorii produselor cumparate timp de 7-30 de zile din momentul cumpararii."

TOATE magazinele din Vest au aceasta politica - fara nici cel mai mic comentariu. Doar cu zimbetul pe buze. Nu te intreaba nimeni, nimic, niciodata - de ce.

Citeaza

14.01.2010 / 15:17

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

lasa atunci sa spunem precis cum sta treaba papabun pt ca felul cum formulezi "toate.." nu corespunde realtitatii, eu spun sa nu inducem pe nimeni in eroare cu informatii false care nu corespund realitatii.

productul trebuie sa fie in starea originala, nedesfacut! nefolosit si cu ambalajul original.altfel nu il ia "toate" magazinele inapoi cu ....zambetul pe buze.

nu cumperi un laptop il folosesti 10 zile si a 11 il duci inapoi nu-ti da nimeni banii inapoi pe el(ci doar anumite magazine cum formuleaza foarte bine bucataras).mai departe tine de politica magazinului respectiv, daca ajungi acasa si produsul nu functioneaza (are garantie) de obicei magazinul respectiv il trimite in reparatie( nu primesti altul in schimb ;) la loc comanda) si nici nu poti pretinde nu merge imi vreau acum banii inapoi are garantie ....lucrurile nu stau chiar asa, situatiile depind de starea in care duci produsul inapoi si si de politica magazinului.

Acest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 14.01.2010 15:53:22

Citeaza

14.01.2010 / 17:06

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

PapaBun a spus:

"Anumite magazine din Vest ofera cumparatorilor garantia inapoierii contravalorii produselor cumparate timp de 7-30 de zile din momentul cumpararii." TOATE magazinele din Vest au aceasta politica - fara nici cel mai mic comentariu. Doar cu zimbetul pe buze. Nu te intreaba nimeni, nimic, niciodata - de ce.

Da...sa te intorci in Ro sa zici ca nu mai vrei...ha ha ha..iti da cu el in cap...eu m-am dus o data cu fierul de calcat al sor-mii ca nu stiu ce avea...si abia au vrut sa se uite la el...apoi am fost cu dvd-player-ul meu si ne-a trimis la nu stiu ce firma cu care lucrau ei...atunci le-am facut scandal mare...ca doar n-am luat de la firma fantoma cu care lucra magazinul pt reparatii...am luat de la magzin.

mai sunt exemple destule...in RO mai trebuie cativa ani sa se ajunga la asta..

Acest mesaj a fost modificat de anaiordan
Ultima editare: 14.01.2010 17:07:04

Citeaza

14.01.2010 / 17:46

Nick: rivka
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.08.2009
Retete: 130
Scrie-i mesaj privat

anaiordan nu stiu cum e in romania (exista si acolo reglementari in mod sigur) in mod sigur asemanator cu alte tari europene, ma repet ceea ce spune papa bun cum ca toate magazinele in Europa de V primesc in orice conditii produsul cumparat inapoi (desfacut, folosit chiar si 1 ora, etc) este o afirmatie falsa.

conditiile in care produsul se primeste inapoi si se returneaza contravaloarea este de obicei urmatorul: produsul trebuie sa fie absolut nefolosit, in ambalajul original,(si depinde aici de politica magazinului).

daca ajungi acasa cu produs si il folosti 3 ore si se strica , mergi cu el la magazin si il trimite in reparatie(e frustrant daca se strica...dar nu are sens sa faci scandal ca nu-ti da unul nou si nici banii inapoi hehe), si asta e --- intre magazin si fabrica (unele produse ca si frigider, masina de spalat eventual pe perioada reparatiei sunt inlocuite cu altul, in final primesti tot produsul cumparat de tine-reparat inapoi, ii poti verifica codul sa te convingi).in momentul in care ai folosit produsul ramane la politica magazinului respectiv.

sa nu ne exaltam in informatii false.

in momentul in care tu ai cumparat un produs de la un magazin ai facut o afacere cu magazinul respectiv, garantia in cazul ca produsul se strica iti este data de fabrica! nu de magazin.tine de politica magazinului respectiv (si in general un produs cumparat si nefolosit in stare noua se poate returna daca te razgandesti) daca iti primeste produsul inapoi daca l-ai folosit deja, de obicei nu il primeste asa numai pe ochi frumosi doar anumite magazine si mi se pare normal nu? asa mi-as lua la fiecare 30 zile un TV cu ecran plat de 3000 euro gratis in casa nu?

Acest mesaj a fost modificat de rivka
Ultima editare: 14.01.2010 18:06:04

Citeaza

17.01.2010 / 08:26

Bucataras incepator
Scrie-i mesaj privat

am intrat in posesia tigailor tefal sunt noi (asa arata) si pretul a fos f bun

Citeaza

16.11.2010 / 22:16

Nick: TheDragon
Bucataras incepator
Bucataras din: 16.11.2010
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Salutari, weekendul acesta a fost o promotie la fiarele de calcat, mai exat toate aveau pretul bomba de 100 lei. Am cautat pe internet informatii suplimentare despre acest magazin si pararire celorlalti cumparatori. Majoritatea vorbeau din nestiinta sau de plictiseala insa mi-am luat inima in dinti si am plasat o comanda, un fier de calcat Tefal  FV9430.

Fierul de calcat a venit intr-o cutie alba, cu nici un fel de accesoriu decat manual si un adaptor de pentru stecher, el fiind unul destinat prizelor din Anglia. Duminica am plasat comanda si azi la 2 fara 20 a venit curierul cu el. L-am intors in toate pozitiile posibile, m-am uitat atent la el insa nu am gasit nici un defect, nici o zgarietura, nici o crapatura insa am gasit 2-3 zgarieturi superficiale pe talpa.

Sunt multumit de achizite si cred ca nu va fi ultima comanda. Voi reveni cu niste poze maine.

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT