Zacusca este una dintre mancarurile indragite, pregatite si savurate de toata lumea.
Originara din Balcani, a patruns de multa vreme si in bucataria romaneasca, iar astazi a devenit un preprat nelipsit din bucatariile gospodinelor.
Zacusca este o mancare pe baza de legume, cu multe rosii, vinete, ardei, etc, care se face dupa recolta de toamna, dar exista multe variatiuni care au prins tot mai mult in bucataria romaneasca.
Cine ar putea refuza o felie de paine cu zacusca facuta cu drag?
Iata 20 de retete de zacusca cu care sa imbogatesti camara pentru iarna:
Zacusca cu ciuperci de padure si ardei copt
 
Zacusca de vinete cu mere- reteta reinterpretata
 
Zacusca cu ciuperci de padure la slow cooker Crock-Pot
 
Zacusca combinata cu ciuperci de padure si ciuperci champignon
 
 
 
 
 
Zacusca de fasole cu naut si ardei copt
 
 
 
 
 
 
 
Zacusca de vara cu multe legume si ierburi aromate
 
Zacusca cu ghebe si ceapa coapta
 
 
Zacusca cu gogosari (pentru iarna)
 
 
Mai multe retete de zacusca gasiti AICI.


 
								 
						 
                         
                         
                         
                         
						
						
					
 
						
						
					
 
						
						
					 
                                             
                











 
                                                     
                                                    




 
					