Patricia Iordache

1

Bucataras
incepator

Bucuresti/Popesti-Leordeni

Bucataras din 27.02.2013

RETETE263
PRIETENI327
Retete / Pizza

Pizza din blat cu susan

In Pizza la 4 Sep 2013

Cum preparam aluatul:     Punem intr-un castron faina. Incalzim putin apa/laptele, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de...

Pizza cu blat pufos si usturoi

In Pizza la 28 Iul 2013

Cum preparam blatul: Punem intr-un castron faina. Incalzim putin laptele, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Pisam usturoiul foarte foarte bine si il adaugam peste amestecul de drojdie. Framantam compozitia pana...

Paine impletita, cu chimen

In Piine la 27 Iul 2013

Intr-un castron incapator, punem faina, facem o scobitura in mijloc si adaugam laptele caldut, drojdia si zaharul. Amestecam usor, pana se dizolva drojdia.  Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de aceasta si incepe sa fie greu de amestecat....

Painici cu ceapa, cimbru si busuioc

In Piine la 17 Iul 2013

Punem faina intr-un vas incapator si facem o scobitura in mijloc. In mijloc adaugam apa calduta, drojdia,si zaharul. Amestecam usor cu o lingura pana se topeste toata drojdia. Incepem sa amestecam cu faina de pe margini si framantam pana obtinem un aluat elastic care nu se mai lipeste de...

Paine rotunda, de casa

In Piine la 22 Apr 2013

Se cerne faina si se amesteca cu drojdia uscata. Adaugam uleiul, sarea, zaharul, si apa treptat. Framantam pana ce aluatul devine elastic apoi il lasam acoperit la loc caldut, ferit de curenti de aer rece, timp de 45 minute.  Se infaineaza masa de lucru si se da forma rotunda....

Chifle pufoase cu seminte

In Piine la 21 Apr 2013

Punem intr-un castron faina. Incalzim putin laptele, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de aceasta si incepe sa fie greu de amestecat....

Pizza cu cartofi prajiti

In Pizza la 12 Mar 2013

Cum preparam aluatul:    Punem intr-un castron faina. Incalzim putin apa/laptele, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de aceasta si...

Pizza "Floare"

In Pizza la 6 Mar 2013

Cum preparam aluatul:     Punem intr-un castron faina. Incalzim putin apa/laptele, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de aceasta si...

Mini-pizza zambitoare

In Pizza la 27 Feb 2013

Cum preparam aluatul:     Punem intr-un castron faina. Incalzim putin apa, punem drojdia si zaharul. Amestecam pana se dizolva drojdia apoi turnam lichidul in mijlocul fainii. Eu folosesc o lingura cu care amestec compozitia pana observ ca incepe sa se lipeasca de aceasta si...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 18.05.2014

Pasta de sardine

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro