publicat la 24.03.2015
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Alivenci moldovenesti
1. Laptele il puneti la fiert, iar cand da in clocot opriti focul. Adaugati faina de porumb si grisul in ploaie si amestecati. 2. Intr-un bol amestecati ouale cu zaharul, smantana si uleiul. 3. Puneti compozitia de la pasul 1 in cea de la pasul 2 si mixati bine. 4. Puneti intr-o tava (cu...
Batoane cu goji
1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. 2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele. 3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt. 4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata. 5. Puneti cateva fructe goji deasupra...
Cupe pentru inghetata / crema
1. Laptele si zaharul le amestecam si le punem intr-o cratita pe foc mic (pana ce fierb). 2. Turnam laptele fierbinte peste faina de orez si amesetcam bine. 3. Adaugati si o cana de faina de grau. 4. Puneti smantana, nuca de cocos, coaja de lamaie in compozitie si amestecati bine. 5....
Inghetata de cirese si Nesquik
1. Preparam un sirop in zahar si apa. Le punem intr-o cratita la foc mic pana ce siropul se ingroasa. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma, adaugam siropul fierbinte p este acestea si batem in continuare. 4. Galbenusurile le batem cu laptele intr-o cratita...
Tort cu bere bruna
Blat: 1. Puneti berea si untul intr-un vas pe foc mic 5 min. 2. Topiti ciocolata intr-un vas. Adaugati putin (cam 2 linguri) din amestecul de bere si unt pete ciocolata topita. 3. Bateti albusurile cu 1/4 din zaharul tos si galbenusurile cu restul de zahar tos. 4. Adaugati amestecul...
Placinte cu dulceata de capsune
1. Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine. 2. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete. 3. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la...
Mini-clatite cu cocos, la cuptor
1. Amestecam faina cu praful de copt si cu zaharul brun. Adaugam oul si albusul, iaurtul, uleiul de palmier si fulgii de cocos si amestecam bine. 2. Lasati aluatul sa se odihneasca 30 min la temperatura camerei. 3. Tapetati o tava cu hartie de copt. 4. Puneti compozitia intr-un posh si...
Tortulet Nesquik
Blat 1. Separati albusurile de galbenusuri. 2. Bateti albusurile cu 3/4 din zahar. 3. Galbenusurile le bateti cu restul de zahar pana ce acesta se dizolva. Adaugati faina amestecata cu praful de copt si bateti in continuare. 4. Peste galbenusuri puneti cana de Nesquik si cele 3...
Tort Black & White
Blat Negru 1. Punem ciocolata, untul si laptele intr-un vas la foc mic in care amestecam pana la dizolvarea ciocolatei si untului. 2. Batem galbenusurile cu zaharul pana aceastea isi dubleaza volumul si capata culoare deschisa. 3. Adaugam ciocolata topita (ajunsa la temperatura camerei)...
Tort cu flori de salcam
Blat: Gasiti modul de preparare si in imagini aici. 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar. 4. Batem galbenusurile spuma cu zaharul ramas....
Tort cu fructe si frosting de cacao
Blat: 1. Intr-un vas punem laptele, ciocolata si untul pe aragaz, la foc mic, pana se topesc. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile spuma cu 1 cana de zahar. 4. Batem galbenusurile spuma cu zaharul ramas. 5.Incorporam in galbenusuri mixul de ciocolata, unt...
Tort Pavlova
Bezea: 1. Batem albusurile spuma cu praful de sare. 2. Adaugam treptat 3/4 din zahar in albusuri. De fiecare dat cand adaugati zahar bateti albusurile pana acesta se dizolva complet. 3. 1/4 din zahar il amestecam cu amidonul si il incorporam in albusuri (se considera ca sunt batute...