Zmeurata

de Andra_Constantinescu in Bauturi, 18 Aug 2019 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zmeura
  • 300 g zahar
  • 500 ml palinca de 60 grade
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zmeurata:

Se spala zmeura, se amesteca cu zaharul si se pune intr-un borcan. Se infileteaza capacul, dar nu de tot. Se lasa asa la loc cald timp de 2-3 zile pana cand zmeura isi lasa suficienta zeama.

Dupa aceea, zmeura se strecoara, iar peste sucul obtinut se adauga palinca.

Se strecoara lichidul din nou, punandu-l inapoi in borcanul curat sau intr-o sticla si se infileteaza capacul bine.

Se mai lasa o zi-doua ca sa se intrepatrunda gusturile, apoi se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zmeurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]