Zarzavat (2)

de gaby_gabytza in Bulion, 12 Sep 2011 | 12517 vizualizari

 

e bun la sarmale sau in pilaf

 

INGREDIENTE

  • 7 kg ardei capia
  • 2-3 cepe
  • 1 kg morcovi
  • ulei
  • patrunjel
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat (2):

Spalam morcovii ii curatam si ii dam prin razatoare.Spalam ardeii,ii curatam de seminte si ii dam prin masina de tocat si ii punem la fiert cu jumatate de litru de ulei ca sa tina pe iarna. Curatam ceapa, o tocam marunt, la fel si patrunjelul si le adaugam cam cand vedem ca incepe sa scada din zeama. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si luam oala de pe foc. Lasam sa se raceasca si punem un plic de boia de ardei dulce si putina sare si amestecam. Dupa, punem in borcane dar sa le infiletam bine si la iernat cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant