Cum se face sucul de rosii

de dobrezaira in Bulion, 2 Oct 2012 | 7226 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Familia mea este innebunita dupa sosuri asa ca eu fac cantitati industriale de bulion, suc de rosii si sos pentru paste si fripturi. In general la sucul de rosii cand il folosesc adaug busuioc, cimbru, piper si usturoi.

 

INGREDIENTE

  • 20 kg rosii prunisoare(sunt mai carnoase)
  • 5-6 linguri de zahar
  • 5-6 linguri de sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Rosiile le trecem prin separator si pulpa rezultata o punem la fiert la foc mare ca sa isi pastreze culoarea. Cand a scazut cam 1/4 din cantitatea initiala este gata. Adaugam sarea si zaharul, mai asteptam cateva clocote si gata.

Dupa preferinta se poate condimenta cu busuioc, oregano, cimbru.....

Se pune in sticle fiebinte si se capseaza. Se pun la paturica pana a doua zi cand la trimitem in camara ....sau beci... cine are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii picant