Vitel sote cu vin alb

de Irina in Vita, 24 Ian 2010 | 7225 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • rasol alb de vitel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • tarhon
  • 50 g unt sau ulei de masline, la alegere
  • 5-6 rosii cherry
  • 2 catei de usturoi
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel sote cu vin alb:

Rasolul se taie in felii groase de 1 cm, se condimenteaza, se ung feliile bine cu ulei de masline si se lasa cateva ore la rece. Se topeste untul intr-o tigaie(sau ulei pentru cei ce tin diete) si se pun feliile de vitel la incins. Se intorc cu grija pe ambele parti, se adauga rosiile taiate jumatati si usturoiul pisat, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Daca vreti sa se patrunda carnea mai bine se poate adauga putina apa sau supa de legume si se lasa mai mult timp la fiert. Se verifica din cand in cand sa nu se evapore zeama. Se stinge cu vin si se mai lasa o vreme pe foc.

Noi am servit friptura doar cu salata, dar a fost excelenta. O masa usoara si gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel sote cu vin alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Irina 1

24.01.2010, 18:07

Sylvia 1

01.02.2010, 16:54

Excelent arata , imi si imaginez ce buna a fost

Irina 1

03.02.2010, 22:26

Excelenta a fost intr-adevar, Sylvia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu