Vinete umplute, motate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 5068 vizualizari

 

ador aceasta reteta pe care o pregatesc rapid intr-o cratita tefal sub capac ,, e cald sa folosim cuptorul !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete 500 gr carne tocata mixta [ porc + vita ] 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru 
  • patrunjel verde
  • boia
  • 1 pahar bulion de rosii
  • marar verde 
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute, motate:

  1. curatam vinetele lasand cate o fasie de coaja
  2. le portionam cam de 3 degete , le scobim cu grija , si le umplem cu compozitia formata din ceapa maruntita  prajita , carne , ardei rosu cubulete sare , piper , cimbru si mult patrunjel verde .
  3. asezam vinetele umplute intr-o cratita teflonata pe un pat format din miezul scobit anterior  si le stropim cu bulion + 1 cana cu apa .
  4. le fierbem sub capac cam 20 min .[ fierb repede ]
  5. serviti cu mot de smantana presarate cu marar verde , decorate dupa pofta inimi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute, motate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita in sos de bere bruna