Mazare sote cu bacon

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Dec 2012 | 3022 vizualizari

 

Inedit si gustos!

 

INGREDIENTE

  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei gras 1 bucata,
  • mazare congelata 300 g,
  • morcovi baby 300 g,
  • ulei de rapita,
  • marar,
  • boia de ardei dulce,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • bacon 100 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mazare sote cu bacon:

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Dupa ce a devenit translucida, se adauga mazarea si morcovii, se asezoneaza de sare, boia, piper si marar, se adauga cca. 300 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 15 minute la foc mediu. Baconul se taie fideluta, se prajeste usor si se adauga la final peste amestecul de mazare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mazare sote cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare cu carne de pui ca la mama acasa