Vinete prajite

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 5102 vizualizari

 

numele l-am luat de la mamaia ,asa le spune ea...doar ca ea le face fara ou...cu ou sunt insa mult mai bune.

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete congelate sau vinete proaspete, cam 300 g
  • 2 oua
  • o ceapa
  • rosii din conserva, cam 200 g
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Vinetele se scot la decongelat la temperatura camerei, se toaca putin apoi. Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, la foc iute, apoi se adauga rosiile maruntite, dar nu pasirate, se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa vreo 4-5 minute la foc mic. Se pun si vinetele, se amesteca bine si se mai lasa vreo 10 minute, amestecand mereu sa nu se prinda. La sfarsit se sparg ouale direct peste vinete, se amesteca repede sa se omogenizeze si se stinge focul. Se servesc caldute.

Sunt foarte bune cu paine prajita.

Fara ou, sunt si de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]