Vinete prajite

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 10924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o capatana usturoi
  • cateva rosii
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

01.11.2009, 23:01

Cred ca o sa fac si eu vinete asa cu usturoi si rosii pentru ca mai sunt cateva vinete, ultimele!

fluturas 1

01.11.2009, 23:03

Multumesc Liana pentru apreciere!
Ai mare dreptate,noi asa mancam vara gratarul de pui cu ardei copti,vinete si maioneza asta,o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]