a fost mai mult decat delicioasa cina noastra in seara asta...
Spalam bine vanata sub jet de apa rece,o stergem cu prosop de bucatarie si o taiem rondele (de grosimea unui deget am feliat-o eu).
Incingem tigaia grill, coacem rondelele de vanata pe ambele parti la foc iute, cat sa se inmoaie putin. Dupa ce s-au copt,le asezam in tava de la aragaz pe hartie de copt.
Branzeturile le taiem dupa preferinta, asezam pe fiecare felie de vanata bucati de branza,presaram putin marar uscat, apoi dam tava la cuptor (cu functia ventilatie pornita) la temperatura de 200 grade pentru cca 15 minute.
Ciupercile se spala sub jet de apa, se taie bucati si se prajesc in ulei. La final condimentam cu sare si piper si presaram verdeata tocata.
Sosul rece de usturoi se prepara simplu: taiem bucati rosiile spalate si curatate de cotoare, castravetele cu tot cu coaja (dar spalat foarte bine inainte!) si cateii de usturoi, trecem toate legumele prin robot si obtinem un sos picant, numai bun de servit cu vinetele fierbinti...
Pofta buna!