Varza dulce cu pulpa de porc

de dakris in Porc, 7 Mai 2012 | 4606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza marisoara
  • cca 300 g pulpa porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza dulce cu pulpa de porc:

Varza se toaca si se freaca cu sare.

Carnea se portioneaza si se prajeste putin in ulei.

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc in putin ulei, apoi se adauga varza si se amesteca. Se acopera cratita cu un capac, se lasa cateva minute sa se caleasca un pic varza, apoi se adauga carnea, foaia de dafin, piperul si o cescuta apa fierbinte. Cand varza s-a inmuiat se adauga pasta de tomate si se mentine pe foc inca 10 min. Se inlatura cratita de pe aragaz si se adauga mararul tocat marunt.

Se serveste cu ardei iute proaspat sau cu ceapa.

TIPS-URI

1

varza noua isi lasa zeama si nu e nevoie sa se adauge prea multa apa

2

se amesteca pe tot parcursul prepararii sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza dulce cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Aurelia 07_07 1

08.05.2012, 07:15

Exact asta am gatit si eu

cocolina 1

08.05.2012, 18:53

buna imi place

dakris 1

21.05.2012, 14:26

ma bucur ca va place ori ca v-ma dat o idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]