Carne de porc cu legume la gratar

de Julie in Porc, 26 Iul 2010 | 6724 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun, intr-o zi de vara,
decat un gratar cu legume de sezon, pline de vitamine?
Si daca alaturi sfaraie incet si un muschiulet de porc...cu atat mai bine! :)
Sunteti de acord cu mine?

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • vinete
  • ceapa
  • dovlecei
  • rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume la gratar:

Carnea de porc o taiem felii,o batem usor si o lasam la marinat cateva ore intr-un amestec de vin rosu cu sare,piper,cimbru,boia,putin ulei,rondele de ceapa si de ardei iute. Incingem bine gratarul si frigem carnea si legumele curatate de coaja si taiate in felii.  Rosiile le frigem intregi.

Vinetele,dovleceii si ceapa vor avea un gust si mai bun daca le trecem inainte de a le frige, prin marinata in care a stat carnea.

Dupa asa o masa, merge foarte bine si un porumb copt!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Julie 1

26.07.2010, 22:28

MA bucur mult sa vad ca gratarul cu carnita si legume a fost pe placul tuturor!

nadina73 1

27.07.2010, 17:09

ce bune sant si eu vreau 5 furcu

Julie 1

01.08.2010, 21:03

Cum sa nu,Nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica cu legume la cuptor