Varza acra cu urechi de porc la cuptor

de Razvan Constantinescu in Porc, 24 Apr 2019 | 8040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pastrama de porc afumata (260 g)
  • 1 bucata sunca de porc (200 g)
  • 6 urechi de porc (600 g)
  • 1 varza mare murata
  • 1-2 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • putin piper
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 foi de dafin
  • 500-600 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu urechi de porc la cuptor:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se spala si se taie bucati mari.

Varza se spala si se toaca, pastrand 3-4 frunze mari.

Intr-o tava unsa cu ulei se pune jumatate din varza tocata. Se adauga carnea, jumatate din sucul de rosii, putin piper, boiaua de ardei dulce si foile de dafin. Se pune restul de varza si se stropeste cu sucul de rosii ramas. Se adauga apa, iar pe deasupra se pun foile mari de varza pastrate. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu urechi de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]