Varza a la Cluj

de Criss in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2011 | 6975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza cam de 1.5 kg
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 rosii
  • 200 ml suc de rosii
  • marar si cimbru
  • sare, piper
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Varza se taie ca si pentru salata,se freaca putin cu sare,apoi se caleste in ulei. Puteti adauga cimbru, suc de rosii, sare,piper, etc. Eu am preferat sa pun doar sare si piper, adaugand ulterior un strat de rosii, marar si cimbru. Separat se toaca ceapa, se caleste in ulei,se adauga carnea tocata,orezul,morcovul ras si putina apasi se lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert. Intr-un vas termorezistent punem un strat de varza calita, peste ea asezam felii de rosii decojite in prealabil, marar si cimbru proaspat, apoi compozitia de carne cu orez, din nou varza iar deasupra ultimul strat va fi format tot din felii de rosii, cimbru,marar.  Turnam deasupra suculde rosii si punem in cuptor vreo 40 de minute. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]