Sarmale

de pity19 in Mancaruri cu carne, 30 Mar 2014 | 3517 vizualizari

 

Pentru familia mea gatesc orice,oricand! :)

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc macinata ,
  • 2 pahare orez ,
  • sare,
  • piper,
  • boia ,
  • bulion ,
  • costita afumata ,
  • varza murata ,
  • apa ,
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Pragatim umplutura pentru sarmale: Carnea de porc o amestecam cu cele doua pahare de orez (date la prajeala 5-10 minute) , apoi adaugam marar, sare, piper, boia, dupa gust. Amestecam bine, pregatim o oala, adaugam foite de varza murata la fundul "oalei", dupa care adaugam compozitia pentru sarmale invelite in frunze de varza murata. Adaugam peste sarmale bulion, putina apa, o farfurie cat sa acopere, dam la fiert, adaugam un capac pe oala, lasam aprox 40-50 minute, depinde de aragaz!

Servim sarmalele alaturi de smantana sau sos de usturoi cum ii place fratelui meu :) !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]