Turta de icre

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2009 | 5710 vizualizari

 

De cate ori nu ati vrut sa faceti icre batute si nu va iesit?!!!... Eu m-am gandit totusi ca este pacat si sa nu le arunc sa fac ceva cu ele si am facut o turta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame icre proaspete de crap
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de icre:

Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele.

Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute. Pana se rumenesc.

Arata bine ...dar sunt si foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv din dovlecel verde