Turta de icre

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2009 | 5893 vizualizari

 

De cate ori nu ati vrut sa faceti icre batute si nu va iesit?!!!... Eu m-am gandit totusi ca este pacat si sa nu le arunc sa fac ceva cu ele si am facut o turta la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 300 grame icre proaspete de crap
  • un praf de sare
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turta de icre:

Icrele le batem cu mixerul cca 3 minute, impreuna cu ingredientele.

Pregatim o cratita mica tapetata cu hartie de copt si le bagam la cuptor la temperatura de 200 grade pentru 25-30 minute. Pana se rumenesc.

Arata bine ...dar sunt si foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turta de icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rosti cu oua