Cartofi noi cu usturoi la cuptor

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 6423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 7 catei de usturoi
  • 70 ml ulei
  • o lingurita de sare
  • putin piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu usturoi la cuptor:

Cartofii se spala si se curata de coaja cu un burete abraziv(daca nu avem burete atunci ii razuim de coaja). Intr-un vas mai mare punem uleiul, 6 cateii de usturoi pisati, sarea si putin piper, apoi punem cartofii taiati (dupa placul nostru) si amestecam cu mainile.

Tapetam o tava mai mare cu hartie de copt si o lingurita de ulei, apoi asezam cartofii in tava. Catelul de usturoi ramas il tocam marunt si il presaram peste cartofi. Acoperim apoi tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul preincalzit timp de 30-40 de minute.

Se pot servi simpli, cu branza telemea sau cum doreste fiecare!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi - Reteta unui preparat gustos la cuptor