Trufe din branza feta

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2013 | 7145 vizualizari

 

Am pregatit aceste bilute pentru un bufet suedez. Toti musafirii ma intrebau: "Ce sunt acestea?" :) Dupa ce au gustat...au spus ca sunt foarte, foarte, foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • - 120 gr banza Philapelphia simpla (crema de branza)
  • - 120 gr branza feta
  • - 2 lingurite ceapa alba tocata foarte fin
  • - piper dupa gust
  • - patrunjel verde tocat marunt (pentru decor)
  • - boia dulce (pentru decor)
  • - seminte de susan (pentru decor)
  • - seminte de in (pentru decor)
  • - seminte de mac (pentru decor)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe din branza feta:

Mixezi cele 2 tipuri de branza, adaugi ceapa tocata fin, piperul, pana obtii o pasta omogena. Dai acest amestec la frigider, pentru o ora sau peste noapte.

Pregatesti 5 boluri, punand in primul bol patrunjel verde tocat, in al doilea bol boia dulce, al treilea bol semintele de susan, al patrulea bol semintele de in si in ultimul bol , semintele de mac. Scoti amestecul de la frigider, formezi cu ajutorul a doua lingurite, bilute de dimensiunea unei nuci pe care le ornezi cu ceea ce doresti din cele 5 boluri descrise anterior.

Le asezi pe platou si le servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe din branza feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari aperitiv