Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci

de adnas54 in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2010 | 6649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * foi de placinta
  • * ciuperci (cca.15-20 buc.)
  • * 1 conserva ton bucati
  • * 2 linguri smantana
  • * unt + ulei de masline
  • * sare, piper
  • * boia dulce
  • * marar tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci:

Ciupercile se toaca marunt si se distuie in unt si ulei de masline pana dispare tot lichidul. Tonul din conserva se scurgr si toaca cu o furculita. Se adauga ciupercutele scurse, smantana, sarea, piperul, boiaua dulce si verdeata tocata.

Se ia o foaie de placinta,se unge cu ulei, se acopera cu a doua, la fel se unge, se adauga si a treia. Se taie pe lung in trei fasii. Se aseaza pe fiecare din umplutura si se impacheteaza in triunghiuri. Se repeta pana se termina compozitia.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete de foietaj cu salata