Tochitura

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui,
  • o punga ficatei;
  • 1 punga pipote
  • 4-5 catei usturoi,
  • o ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • sare si piper alb.
  • o legatura marar.

 

  •  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca.
Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper,mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]