Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2015 | 7073 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de fasole
  • 1 ciolan afumat
  • 2 cepe potrivite
  • 150 gr de bulion
  • piper
  • sare
  • tarhon uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon:

Fasolea am spalat-o si am lasat-o de pe o zi pe alta la inmuiat in apa,fierbe mai repede.Intr-o oala am pus fasolea la fiert,dupa ce a inceput sa fiarba am adaugat ciolanul spalat,pana fasolea a fiert am tocat ceapa cubulete si am calit-o in putin ulei,am adaugat bulionul si am mai lasat 5 minute pe foc.

Dupa ce a fiert fasolea am scos ciolanul si am taiat carnea de pe os bucati potrivite( pe care le-am servit langa fasole separat).

Peste fasole am adaugat ceapa calita impreuna cu bulionul,sare,piper si tarhon uscat si am lasat sa mai fiarba cateva minute.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat