Tochitura

de gaby_gabytza in Porc, 1 Feb 2013 | 4349 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • spata de porc
  • gusa
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura paste de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Carnea se taie bucatele si se condimenteaza dupa gust. Le punem la prajit cu putin ulei iar cand carnea incepe sa se prajeasca adaugam pasta de tomate, vinul si 2 catei de usturoi intregi. Se amesteca si se lasa sa se prajeasca pana se formeaza un sos. La final adaugam gusa si se mai lasa sa se prajeasca putin impreuna. Se serveste cu mamaliguta, branza si oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Varza cu cabanos la cuptor