Tochitură

de Dana_Retetegg in Porc, 17 Mai 2011 | 5782 vizualizari

 

Dupa parerea mea o mancare gustoasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc,
  • 500 gr ficatei,
  • 700 gr ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • 1 ardei gras,
  • 1 pahar cu vin rosu,
  • verdeata,
  • condimente (piper, dafin, boia dulce, oregano, cimbru, curry),
  • 3 catei de usturoi,
  • 4 linguri pasta de tomate.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitură:

Am spalat bine ficateii si i-am lasat 30 de minute in apa rece.

Am tocat in bucati carnea de porc.

Separat am calit ceapa, ardeiul, morcovii, apoi am adaugat carnea. Am pus si un pahar de apa si am acoperit cu un capac, amestecand din cand in cand.

Dupa aproximativ 40 de minute am pus ciupercile, ficateii, vinul, usturoiul, condimentele si am mai lasat 20 de minute sa fiarba. Am adaugat si pasta de tomate.

La final am pus patrunjelul tocat.

Am servit cu mamaliga [care n-a mai avut loc in poza :)) ] si cu un ou prajit deasupra fiecarei portii. Eu am servit langa si cateva felii de ridichii (mi-era tare pofta!)

Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitură" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la grătar pe pat de legume verzi, cu morcovi și roșii