Schnitzel vienez

de kitchenflavors in Porc, 17 Dec 2010 | 14324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii pulpa de porc
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare 
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel vienez:

Batem carnea cu ciocanelul de schnitzele dupa care o condimentam cu sare si piper. Spargem intr-o farfurie cele 2 oua adaugam un praf de sare si le batem ca pentru omleta. Operatiunea cred ca o cunoaste toata lumea, trecem carnea prin faina, ou batut, pesmet si ultima stationare in tigaia cu ulei incins. Eu pentru prajit folosesc ulei de palmier e foarte bun, nu se arde si parca nici in casa nu ramane acel miros greu de prajeala. Dupa ce au prins o culoare aurie pe ambele parti le scoatem pe hartie absorbanta.

TIPS-URI

1

daca dorim o crusta mai groasa dupa ce am trecut carnea prin pesmet o mai trecem odata prin ou si din nou prin pesmet dupa care o punem la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

30.08.2012, 14:00

excelent

Catasidana 1

20.01.2013, 13:26

.....si nicidecum nu se serveste cu piure de cartofi.... Doar salata de cartofi(in stil austriac) ori orez cu boabe de mazare.

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:41

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc impanata cu usturoi si carnat afumat