Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit

de naomy in Porc, 25 Mar 2012 | 5890 vizualizari

 

Trebuie sa marturisesc ca este foarte buna, doream sa fac ceva special si intr-adevar a iesit, sunt multumita de inventie si am sa mai repet :).

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini
  • 300 gr pulpa de porc
  • 150 frisca lichida de gatit
  • 50 gr unt
  • 3 catei de usturoi
  • 2 frunze busuioc
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare dupa gust
  • condimente la alegere (eu am pus doar piper recent macinat)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit:

Pentru inceput am pus untul la topit si am taiat cubulete potrivite bucata de pulpa, separat am curatat de coaja zucchini si i-am taiat cubulete. Dupa cum vedeti in imagine am pus bucatiile de pulpa la prajit si am acoperit cu un capac (am gatit in oala de fonta) am lasat carnea  pana ce a primit culoare aurie si apoi am adaugat zucchini,sarea si piperul si am lasat sa mai fiarba cam 15 min, timp in care am mestecat mereu. Cand carnita e gata si zucchini a lasat suficienta apa si e fiert am adaugat busuiocul, patrunjelul si usturoiul toate taiate marunt, am mai dat un clocot apoi am luat oala de pe foc si am adaugat frisca de gatit. Este o tocanita extraordinar de buna, mai ales acum la inceput de primavara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]