Tocanita din cotlet de porc cu ghebe

de Rocsi in Porc, 27 Oct 2014 | 5979 vizualizari

 

Nimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc dezosat
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 250 gr ghebe fierte
  • 1 catel mare de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 varf de lingurita boia de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din cotlet de porc cu ghebe:

Spalam cotletul, il tamponam cu un servetel si il taiem bucati potrivite.
Curatam ceapa si o tocam.
Ardeiul galben si kapia il facem cubulete, ghebele le taiem bucatele mici.
Incingem uleiul intr-o cratita.
Punem carnea, o rumenim putin, adaugam ceapa, ardeiul galben, kapia si le innabusim 2-3 minute.

Incorporam ghebele, apoi turnam apa cat sa acoperim carnea.
Dam gust cu sare, piper, boiaua de ardei iute, punem un capac si lasam sa scada la foc potrivit.
Dupa un timp incercam carnea sa fie bine patrunsa si cand este gata, zeama scazuta suficient, adaugam pasta de tomate si usturoiul curatat si pisat.

Mai dam 2-3 clocote si tragem cratita de pe foc.
Deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din cotlet de porc cu ghebe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale- reteta video