Tocanita de pui cu fasole verde

de ralu_ca in Pui, 29 Mar 2014 | 10694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde ( am avut la congelator )
  • 4-5 cepe
  • bucati de pui ( piept, copanele )
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • marar
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu fasole verde:

Am curatat ceapa si am tocat-o, apoi am pus ulei intr-o cratita si am calit-o cateva minute. Am adaugat bucatile de pui, le-am calit, apoi bulion. O lingura de faina am omogenizat in putina apa si am turnat in cratita. Amestecam foarte bine, adaugam 2-3 ibrice de apa si lasam sa fiarba carnea. Cand am considerat ca s-a fiert, am adaugat si fasolea verde. Amestec foarte bine, mai lasam 15-20 minute sa fiarbe si la final punem mararul tocat.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde