Tocăniţă de porc cu ciuperci

de madi_marin in Porc, 3 Mar 2013 | 14483 vizualizari

 

O mâncare pregătită la cuptor! Delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 500 g ciuperci champignon
  • 4 morcovi
  • 4 ardei capia
  • 2 cepe
  • 1 coserva de rosii cubuleţe
  • 1 cană de zarzavat de casa din roşii şi ardei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 ceaşcă de vin roşu
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc cu ciuperci:

Se pun la călit în ulei încins ceapa tocată mărunt, rondele de morcovi, fâşii de ardei şi usturoi. Apoi se adaugă carnea tăiată cubuleţe şi se mai lasă pe foc amestecând continuu până ce aceasta şi-a schimbat culoarea. Se adaugă apoi ciupercile tăiate mai mare , se pun şi apă sau supă de legume şi vin şi se mută vasul în cuptorul încins.

Se fierbe totul la foc potrivit şi când carnea e aproape gata se adaugă roşiile din conservă, zarzavatul şi pasta de tomate, sare şi piper după gust, si se dă din nou vasul la cuptor ca să scadă bine sosul.

Se serveşte tocăniţa caldă presărată cu pătrunjel şi alături de mămăligă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]