Parjolute de primavara

de Oana in Porc, 30 Apr 2010 | 9533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata (pulpa de porc)
  • un mocov
  • un cartof mic
  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura de usturoi verde
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute de primavara:

Ceapa si usturoiul se curata, apoi semaruntesc fin la robot, dar nu pasta!! Morcovul si cartoful se curata de coaja apoi se dau pe razatoarea mica. Toate se amesteca cu carnea tocata si se adauga si restul ingredientelor. Se formeaza parjoalele cu mana umeda si se tavalesc prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins, apoi se scot pe servetele absorbante de bucatarie.

Merg perfec cu mustar sau cu pasta de hrean. Piticii le-au papat cu piure :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele prajite