Tocanita de pipote si inimi de pui

de Bya Ralu in Pui, 10 Dec 2011 | 7122 vizualizari

 

una dintre mancarurile mele preferate....

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de pipote si inimi de pui
  • 1 morcov
  • usturoi
  • 3 linguri de bulion
  • vin rosu
  • condimente
  • unt sau ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui:

Spalam pipotele si inimile  cu apa calduta,daca sunt prea mari le mai taiem in functie de preferinte.

Morcovul il dam pe razatoarea mica si usturoiul il taiem fin(eu am pus 2 bucatele)in functie de cum doriti.

Se pun la calit pipotele si inimile in putin unt(sau ulei),se pune si morcovul ras si usturoiul,pana se rumenesc usor .

Se pun condimente(eu am pus foi de dafin,boia de ardei dulce,cimbru,piper,vegeta),se pune apa cat sa acopere, se pune vinul amestecat cu bulionul si se lasa la fiert 40 min.

Se mai adauga apa din cand in cand,in functie de cat sos doriti.

Se serveste cu piure de cartofi sau mamaliguta si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu pipotele de pui