- 1 kg fasole congelata;
 
    - 2 cartofi;
 
    - o ceapa mare;
 
    - 1 ardei;
 
    - 6-7 catei de usturoi;
 
    - 5 linguri rosii cubulete in suc;
 
    - patrunjel;
 
    - sare;
 
    - piper.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole galbena:
						
    - Am pus o cratita cu apa pe foc si intre timp, am curatat si tocat legumele.
 
    - Cartofii i-am taiat in sferturi, ceapa marunt, ardeiul cubulete, iar usturoiul l-am pisat.
 
    - Am adaugat fasolea si cartofii in apa fiarta. 
 
    - Separat, am calit ceapa si ardeiul, in putin ulei, am adaugat rosiile, un pahar cu apa si am lasat sa fiarba cateva minute, pana a scazut.
 
    - Cand au fiert cartofii, am pus ceapa, ardeiul si rosiile in cratita, peste fasole si cartofi.
 
    - Am adaugat usturoiul pisat, patrunjelul tocat si am potrivit gustul cu sare si piper.
 
    - Am lasat sa fiarba cateva minute, apoi am oprit focul si am servit.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.