Mâncărică de spanac

de ionix in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 6207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • O lingura pasta de tomate
  • O ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • Sare, piper
  •  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mâncărică de spanac:

 

Spanacul se decongeleaza si se toaca inc-o data.

In uleiul incins punem la calit ceapa si 3 catei de usturoi.

Punem si spanacul peste si lasam iar la calit cateva minute.

Pasta de tomate o amestecam cu 2 linguri de apa calda, sarea si piperul.

Pasta de tomate o punem peste spanac si lasam inca 6-7 min.

Tot atunci punem si restul de usturoi, taiat rondele.

Se serveste simplu, de post, sau cu ou.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mâncărică de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac scazut