Tocanita de ciuperci champignon

de susu in Mancaruri de post, 8 Apr 2011 | 21435 vizualizari

 

O mancarica preferata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mici
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • 1 capatana de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pasta de tomate
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci champignon:

Ciupercile nu se curata niciodata, doar se spala bine de pamant si apoi se lasa la scurs. Se taie ceapa marunt, palariile si cozile ciupercilor le tocam putin mai mare iar usturoiul il taiem felii. Calim ceapa si usturoiul in uleiul incalzit, adaugam treptat din ciuperci, calim bine si adaugam cealalta parte de ciuperci, punem boia, sare si piper. Acoperim cu un capac sa se inmoaie si apoi adaugam pasta de rosii concentrate si patrunjel. Secretul acestui fel d emancare este acela ca nu trebuie folosita apa, ciupercile au suficienta si astfel se va pastra gustul deosebit. Se da la cuptor la foc mic sa mai scada. Pentru a nu se lipi de fundul cratitei mestecati mai des in mancare. Se serveste atat calda cat si rece cu mamaliguta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de ciuperci - post