Tocanita de ciuperci

de oanapl in Mancaruri de post, 23 Mar 2017 | 3760 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 varf piper negru
  • 2 linguri bulion
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 lingura rozmarin
  • 1 lingurita sare
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 150 gr faina de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Tai marunt ceapa, tai in doua ciupercile mai mici si in patru bucati pe cele mai marisoare, iar ardeiul, usturoiul si rosia le tai cubulete mici. Calesti ceapa, pana devine aurie, apoi adaugi ciupercile, ardeiul, rosia si usturoiul si pui condimente dupa gust. Adaugi un pahar cu apa si acoperi vasul, lasand tocanita sa fiarba la foc mic. Adaugi spre final si 2 linguri de bulion. Cand constati ca mancarea este gata, adaugi si patrunjelul taiat marunt.

Intre timp, pregatesti o mamaliguta: pui apa cu sare la fiert si cand a inceput sa clocoteasca, adaugi treptat faina si amesteci. Lasi mamaliguta sa fiarba la foc mic, aproximativ 15 minute si mai invarti din cand in cand pentru a nu se prinde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti- de post