Tocanita de ceapa cu pui

de Laly in Pui, 25 Iun 2010 | 45375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa
  • 300 gr carne de pui (eu am pus aripioare)
  • 3 linguri ulei
  • 4 rosii decojite
  • 200 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • verdeata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

1.Se curata ceapa si se spala.Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant.Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie.

2.Ceapa curatata si spalata se taie cubulete sau se da pe razatoare.Se caleste in cele 3 linguri de ulei.Cand a devenit sticloasa si transparenta se adauga carnea rumenita.

3.Se pune sucul de rosii si rosiile decojite si tocate sau mixate prin blender.Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.In timp ce fierbe se adauga cateva boabe de piper si frunze de dafin.Se sareaza dupa gust.

4.Cand s-a fiert ceapa,se adauga verdeata.Merge foarte bine cu castraveti sau gogosari acrii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu usturoi